5 essentiële elementen voor Jordan Belfort

De rechter noemde het onterecht het Belfort, die claimt alleen betreffende lezingen wat bedrag te verdienen, alsnog ten volle van bestaan miljoenen zou kunnen profiteren.

vertelt Jordan Belfort dit relaas aangaande corrupte bankiers en maffiabazen, en van beurshandelaren die zichzelf verrijken zodra een gebeurtenis zich voordoet.

Vorig jaar september begon Belfort alang betreffende zijn waarschuwingen over cryptocurrencies. Deze gaf toen aan het de digitale coins frauduleus zijn en het initial coin offerings (ICO’s) misschien wel een grootste scam ooit zouden mogen zijn. Vanzelfsprekend kan iedereen zoiets claimen, doch ze zeggen immers “it takes one to know one” en in dit geval zou een Wolf of Wall Street toch immers een meest geschikte man bestaan om zo’n investeringsscam te kunnen herkennen.

Maar waarom hebben enkele mensen dan zoveel succes en velen niet? Naast ons gebrek met focus, het een streven jouw biedt, gebruiken heel wat mensen excuses. Denk hierbij juiste excuus aangaande “Ik heb nauwelijks tijd”, ofwel “Na mijn werk ben ik gebroken”, ofwel “Je ben ook niet zo”, ofwel “Zo zit ik niet in elkaar”. Heel wat personen overwegen zeker in beperkingen. Daarom limiteren ze zich heel. Als je in mogelijkheden denkt, dan vormt zich een ander soort energie. Jouw let ook niet verdere op de inspanning die dit kost teneinde iets vanwege elkaar te krijgen, doch je kijkt naar het doel. Je let op dit succes.

Op welke manier het werkte? Belfort en Porush kochten in de geneeskracht aandelen in bedrijven welke zij naar een beurs brachten. Vervolgens belde ons team over verkopers investeerders op via scripts waarin optimistische voorspellingen werden gedaan aan de aandelenkoersen. Tenslotte stegen die werkelijk omdat voldoende mensen werden misleid tot het aanschaffen van de aandelen.

‘Als de thermostaat laag staat, kan zijn er te weinig motivatie en geen aanleiding teneinde harder jouw best te doen. Daarom is dit essentieel om nimmer jouw standaarden te verlagen,’ aldus Belfort. ‘Ga iedere keer vanwege het beste.’ 

Destijds hij uit de gevangenis is gekomen, heeft hij dit boek ‘The Wolf of Wall Street‘ geschreven, en in januari 2014 voorkomt hier een verfilming aangaande (waarin deze vertolkt word door niemand minder vervolgens Leonardo Di Caprio).

'Verkopen is allemaal in dit leven. Krachtiger nog, óf jouw bent juiste verkopen, óf jouw krijgt niks volbracht. Het boek heeft ons werkwijze waarmee je de kunst over het overbrengen tussen de knie ontvangt en zodat jouw ons leven kan bijdragen...Verdere De werkwijze betreffende de Wolf

Chong was diegene die Belfort inspireerde teneinde motivational speaker te worden en moedigde hem met om pen en papier te beetpakken om bestaan reportage met lieden te segmenten. Buiten Tommy Chong hadden we zeker wellicht nimmer van een beruchte Wolf of Wall Street gehoord. 

Altijd weet geweest, en het is hoezo er ettelijke beursclichés zijn. Ons lekker cliché geeft immers houvast en gidsing.

‘People call them rats because they’ll do anything to survive,’ aldus een quote uit een overige film van Scorsese, Good Fellas. Zo tevens Jordan Belfort. In de film draagt deze afluisterapparatuur en probeert hij zijn vriendjes alsnog te waarschuwen met handgebaren en briefjes.

Uit andere juridische documenten blijkt dat Belfort zijn slachtoffers nog zo €97 miljoen schuldig is. Belfort verschuilt zich voor dit adagium: betreffende een kale kip valt niet te plukken.

Belfort lichtte zijn gedachten over blockchain-technologieen nader toe. Deze zei het deze, terwijl hij gelooft in blockchain Bron en de use cases ervan, hij investeerders die nog Bitcoin bezitten adviseert om “eruit te stappen als je ook niet alang je geld kwijt wilt raken”. Precies zodra bij Belfort, hebben overige beleggers die bearish zijn aan een vooruitzichten aangaande Bitcoin, wel hoop in de technologie, doch vertrouwen ze niet in de valuta.

De strenge selectie met het materiaal door onze recensenten, aangevuld betreffende ons waarderingscijfer betreffende 5 tot 5 sterren, vervaardigd dit makkelijk vanwege een koper teneinde ons keuze te produceren. De redactie betreffende DeRecensie.nl is helemaal onafhankelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *